31 Ocak 2016 Pazar

ÇANTAMDA NE VAR ?


HERKESE MERHABA 

 Bu yazımda sizlere günlük çantamda ne var onları paylaşıcam iyi okumalar :)



Çantamın markası fjallraven kanken classic çok kullanışlı rahat ve şık buluyorum kış aylarında çantamda fotoğrafta gördüğünüz gibi not defteri,kitap, bolca peçete, cüzdan ,kalın bir şal ,şarj aleti,kulaklık,gözlük,saat bulunuyor.Makyaj yapan biri değilim ama malum havalar soğuk olunca yanımda iki adet lip balm bulunduruyorum.

Bunun yanı sıra cildim için el kremi ve roll on dedorant taşıyorum.Lip balmlarımdan  birisi I love serisi çilek ve baby lips ikisinden de memnunum.
El kremim ise oriflame markasının ve uzun süredir bitmediğini söyleyebilirim.
Eğer bir seyahat durumum olursa da bu eşyaların yanına kıyafetlerim ekleniyor.
Bunların yanı sıra fazla ürün taşımıyorum.

Çantanızdan kış ayında çıkarmamanız gerekenler kesinlikle peçete lipbalm el kremi ve bir şal . Istanbuldaya yaşıyorum ve güneşli bile gözükse hava soğuk olabiliyo. Buyüzden şal çok işime yarıyor. lip balm ve el kremine gelcek olursak ,kış ayları ve havalar yüzünden dudaklarımız ,ellerimiz çatlama yapabiliyo bunları biraz olsun engellemek için kesinlikle çantadan çıkmamalı .

Ve kitap okumayı seven biri olarak her çantanın içinde en az bir kitap bulunmalı. Metrobüste , birini beklerken , kafede otururken sosyal medyanın yanı sıra veya internet pakediniz yoksa kitap okuyun.

Umarım bu yazıyı beğenmişsinizdir takip etmeyi unutmayın .

                                            

                                                       Bir sonraki yazım 'TAKSİMDE JAZZ'
                                                       BARIŞ VE SEVGİ SİZİNLE OLSUN.



12 yorum:

  1. Merhabaa:)
    Öncelikle ilk yazınmış hayırlı uğurlu olsun blogun:)
    Fotoğrafların çok tatlı olmuş.Umarım çok güzel yazılar görürüz senden.Bloguna izleyiciler butonu eklemeyi unutma ki bloguna gelenler seni takip etsin ve yeni yazılarını hemen görsünler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) hemen o butonu ekliycem tavsiyen icinde ayriyetten teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Fotoğraflar çok tatlı bence de,bu çantalara ben de bayılıyorum :)) Çok keyifli bir yazı olmuş.Seni takip etmek isterim izleyiciler butonunu eklemelisin.

    YanıtlaSil
  3. Ekledim :) cok tesekkur ederim yorumlarin icin

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel konseptli blogunu bırakma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birakmiycam:) bu hafta sonu itibariyle bloguma ceki duzen verip bissuru bissuru post aticam takipte kalin

      Sil
  5. ilk yazınızın uğur getirmesi dileğimle :) vosvoslara oldum olası bayılırım, küçükken amcamın böyle masmavi bir vosvosu vardı, bizi ma aile her yere taşırdı onunla. bir keresinde ankaradan fethiyeye 5 kişi ve bir kedi ile nasıl olduysa doluşup sıkış tepiş ama bir o kadar da komik bir yolculuk yapmıştık. onu hatırladım şu an :) Çantanızı da çok beğendim kullanışlı duruyor. Yazınız da ayrı güzel olmuş. Bence gezintilerinizi, yeni keşfettiğiniz yerleri sıklıkla yazmalısınız :) sizi sevgili ceyda cengizin blog keşif listesinde gördüm, oradan geliyorum, 5. takipçiniz oldum inşallah kat kat artar :) benim de bakım, kozmetik ve tavsiyeler üzerine yazdığım bir blogum var. dilerseniz eğer ben de beklerim, sevgiler güzel günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy cok sevindim tam 2 dakika oncede ben sizin blogunuza yorum biraktim kusura bakmayin cok bloguma giremiyorum okulum yuzumden birde bilgisayarimin olmamayisindan cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin ah benimde bir vosvosum olsada icinde 5 kisi ve bir kedi sigdirsam:)

      Sil
  6. merhabalar ben kelepir kitapcının sahibesi soslubadem.. ziyarete geldim sizi. takibe de aldım tabi ki... sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba sena, yazılarının hepsini okudum hepsi birbirinden güzel devamını heyecanla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canım bende senin yeni yazılarini bekliyorum :)

      Sil