12 Şubat 2016 Cuma

Taksimde Jazz

Herkese tekrardan merhaba bu yazımda size taksimde bulunan minik ama bir okadar hoş ve keyifli bir kafeden bahsedicem.
 Cafe mitanni taksimde sainte pulcherie fransız lisesinin hemen karşısında bulunmakta.Bulunduğu sokağa girdiğinizde yaklaşık 4 5 tane kafe var ve gerçekçi olursak dışardan bakıldığınga en güzel ve şık duran mitanni .
 Mitannide her gün ev yemekleri çok tatlı bir teyze tarafından yapılır .Ayrıca bazen kendisi sunumları bile yapıyo kahve istediğiniz zaman size çok tatlı bir teyze kahve getirirse şaşırmayın .

 Ortamı daha çok kahve tonları olup hemen hemen her yeri resimlerle kaplıdır. Sanırsam bu resimleri kafenin sahibi çiziyor ama inanın gerçekten çok hoş bir ortam yaratıyor o nacizane resimler. arka tarafta minik bir sahnesi bulunuyor ve çoğu akşam 10 lira gibi bir makul fiyata canlı jazz müzik dinleyebiliyorsunuz
Bu kısım mitanninin ön kısmı olup sigara içilen kısmıdır.Ve benim en sevdiğim  kısmı kapının hemen solunda kalan minik kare masalı kısım. İlk gittiğim zaman arkadaşlarımda orda oturup 3 kahve içip muhabbet etmiştik.Gerçekten keyifle içtiğim kahvelerden biriydi 
Az kalsın müslümü unutuyordum .Mitanninin en güzel ama en güzel özelliklerinden birisi müslüm gibi bir kediye sahip olmaları.Kedilere alerjim olup küçüklüğümden berri çok korkarım.İlk defa dokunduğum öptüğüm sarıldığım kedi müslümdür.Eğer kedilerden korkuyorsanız müslümle korkunuzu yenebilirsiniz kendisi çooooookk tatlı 
Mitanninin bu ayki jazz konser listesi.Bir kaç satır önce yazdığım gibi 10 tl canlı müzik ücreti vardır.Arkadaşınızıda alıp bir akşam gidip dinlemenizi tavsiye ederim.Hem ucuz hem tatlı hem hayvan sever hemde jazz ortamı gerçekten muhteşem taksime gidince mitanniye uğramayı sakın ha unutmayın :) 

Sevgilerle jazzla kalın 

14 yorum:

  1. Çok sevimli bir yermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle geç cevabım için özür dilerim uzun süredir sınavlarım yüzünden giremiyodum ve evet şimdi yeni bi düzen yapıldı ve dahda güzel oldu bir ün gitmenizi tavsiye ederim :))

      Sil
  2. Teşekkürler paylaşım için, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Cazı çok çok seven bir kişi olarak, İstanbul'da olmayı diledim. Ankara'da yok mudur acep böyle mekanlar. Bir koşu bakıp geleyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. minik bir araştırma yapıp bulduğum zaman bloğumda yayınlayacağım takipte kalın :)

      Sil
  4. merhabalar! Taksim'e aşık biri olarak bu mekanı öğrendiğim çok iyi oldu, aile ortamında sıcak bir kahve içmek isterseniz Kafka Cafe'yi öneririm bende:)
    blog yorum kulübü etkinliğinden geldim blogunuzu gfcden takibe aldım ve bende sizleri bekliyoruumm sevgilerle:')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oneriniz icin cok tesekkur ederim bakirkoydede çingene kafe var burasida bi kac haftaya bloguma yukliycegim bir kafe hemen blogunuza ugruyorum tesekkurler :)

      Sil
  5. Merhaba blog yorum etkinliğinden geliyorum. Sizi blog üzerinden takibe aldım :) Çok tatlı bir paylaşım olmuş^^

    Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ediyorum ve hemen bende blogunuza ugruyorum

      Sil
  6. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve artık takipteyim :)
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  7. Hemen girip goz aticagim takip icin tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  8. blogger yorum kulübünden geliyorum ve blogunu yeni keşfettim bende beklerim sevgilerr😍

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar ,
    Kişisel bir blog yazarıyım. Yeni yerler görmekten , evliliğe , dizi önerisinden , bakıma kısacası her telden bir blog sizi takibe aldım bende beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim.

    Düğün DJ
    www.dugundjhizmetiorganizasyon.com

    YanıtlaSil